tiistai 27. maaliskuuta 2018

Mikä ihmeen mumu?


Muutosmuotoilijoita kouluttaa Tamora Oy, joka toimii hyvinvointiyhteiskunnan pelastustehtävissä. Yritys keskittyy yhteiskunnan rakenteiden asiakaslähtöiseen uudistamiseen ja julkisen johtamisen kehittämiseen, jotka kaikki edesauttavat elinkeinoelämän ja kilpailukyvyn vahvistumista toimintaympäristön muutoksissa.

Tamoran kouluttamat muutosmuotoilijat muotoilevat ketterästi ja rohkeasti kokeilemalla kolmea vuorovaikutuksen kenttää - sosiaalista, digitaalista ja fyysistä. Muutosmuotoilijat tekevät näkyväksi ja toimivat kolmen ryhmissä, josta saa synergiaa nopeaan toimintaan tuottaen aina parhaan asiakashyödyn. Ketterällä ja vaikuttavalla toiminnalla muotoillaan uusia prosesseja, asiakkaalle uutta liiketoimintaa ja sitä kautta uutta työtä.

Ensimmäinen viikko muutosmuotoilijakoulutusta eli mumua on nyt takana. Viikko alkoi 28 uuden muutosmuotoilijan häkellyttävän nopealla toimintaan ryhtymisellä. Perinteinen peräjälkeen tapahtuva itsensä esittely luokan edessä loisti poissa olollaan. Sen sijaan vaihdoimme nopealla tempolla kolmen ryhmistä toiseen ja keskustelimme vahvuuksista ja tulevaisuudesta. Tämä oli antoisaa ja ryhmäytyminen lähti hyvin käyntiin.

Teimme ensimmäisellä viikolla useita digitaalisia ulostuloja ja näkyväksi tekemistä twiittaamalla, perustamalla Pinterest-tilejä muutosmuotoilun töille ja tietenkin vahvalla verkostoitumisella. Kävimme myös kuuntelemassa ja keskustelemassa Soten valinnanvapaudesta ja vaikutuksesta elinkeinoelämään. Totuuden nimessä on sanottava, että viikko oli uuden oppimisen lisäksi myös ennalta-arvaamaton ja jännittävä uusien asioiden sekamelska. Mutta niinhän se on elämäkin ja silti siitä suoriudutaan enimmäkseen erittäin hyvin.

Seuraa meitä Twitterissä #muutosmuotoilu ja Pinterestissä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti