5.10. Kokeileva kehittäminen & Kehittäjäkahvila

Maria Jokelainen - Kokeileva kehittäminen & muutospilotointi

Maria on jo 20 vuoden ajalta kertynyt kokemus ICT-konsultin työstä sekä kauppatieteen opinnot ovat rakentaneet hänestä vahvan asiantuntijan. Hän uskoo avoimeen kehitykseen yhdessä loppukäyttäjien kanssa.


Kuori on vuosien kehityksen tuloksena syntynyt konsepti. Yritys on tällä hetkellä vuoden ikäinen. Se kehittää interaktiivisia Android-jättitabletteja, jotka luovat modulaarisen ohjelmiston avulla
uusia käyttötapoja ja elämyksiä. Kuori tukee yhteistyötä ja innovointia. Marian mukaan laaja sovellusvalikoima ja erinomainen käytettävyys tekevät Kuori-jättitabletista
monipuolisen työkalun.Maria kertoo yhdestä muutosmuotoilucasestaan Taivalkoskella. He toivat iloa ihmisten elämään, kokeilivat tabletteja Taivalkoskella. Palvelutaloissa asuvia käy katsomassa vain noin 20% omaisistaan. Iloa siis tarvittiin vanhusten elämään. Jossakin on yhdistetty lastentarha ja vanhainkoti. Jos laitteet olisivat kunnossa ja helpompikäyttöisiä, pystyisivät vanhukset käyttämään niitä paremmin. 

SOTE-puolella musiikki on iso juttu. Sillä saa ihmiset hereille. Sitten kun tietää vielä yksilön musiikkimaun, niin voi saada vanhuksen jopa tanssimaan. Taivalkoskella tehtiin myös yhteisöviljelyä. Siellä ruuat eivät ole kovinkaan kummoisia, joten he päättivät kasvattaa siellä omat perunat ja porkkanat, sekä istuttaa kukkia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti